Startups

Ajudem als projectes que incorporen innovació a la indústria alimentària

Foodtech

 

Transformació d’aliments

Distribució i retail

Foodservice

Empreses emergents innovadores

Seleccionem projectes innovadors

Si tens un projecte o una empresa emergent del sector alimentari o que pot aportar innovació i valor afegit a la cadena de valor agroalimentària et volem ajudar a créixer.

Centre d’acceleració

Pla d’acceleració

Fem accelerar el creixement de la teva empresa

Programa d’acceleració per a emprenedors/startups amb una empresa constituïda que tingui com a mínim un any de vida en el sector alimentari que incorporin innovació en el seu projecte com a avantatge competitiu. Destinat a projectes seleccionats.

Pla coworking

Disposem de diversos espais dins el CINGI-Foodlab on pots treballar en la teva empresa emergent. Alhora et permet compartir coneixement i experiències amb altres projectes en desenvolupament. Destinat a projectes seleccionats.

Serveis

Els projectes seleccionats disposen de diversos serveis que els ajuden a dur a terme el seu projecte. Espais i recursos com temps d’ús de la cuina industrial, wifi, mentoring d’esperts i empreses o  assessorament en finançament.

Vols dur a terme un projecte
amb nosaltres?

Innovació oberta

STARTUP – EMPRESA

Mentoring i contacta amb empreses del sector. Accés a canals, mercats, clients, recursos, tecnologia i finançament.

STARTUP – STARTUP

Sinergies entre projectes emprenedors

Avantatges per a emprenedors i startups

Accés a serveis amb condicions avantatjoses

Serveis finançats dins el Projecte PECT 'Girona, sistema alimentari sostenible'. Operació 'Dinamització de l'ecosistema de la gastronomia industrial Foodlab'. Aquest projecte està cofinançat en un 50 % pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020. Objectiu d'inversió en creixement i ocupació. I en un 25 % per la Diputació de Girona.