Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

Jornada: El repte de la logística circular per a empreses agroalimentàries

octubre 6 @ 09:30 - 12:00

Com ens podem adaptar a la circularitat? La logística circular és un dels grans reptes de les empreses agroalimentàries. Quins són els punts clau per comprendre els canvis que hem de fer per adaptar-nos?
En aquesta jornada presencial en coneixeràs casos pràctics d’empreses. I de la mà del Clúster packaging i el Clúster foodservice coneixeràs les tendències del mercat i com les empreses estan trobant solucions i alternatives. Descobriràs, doncs, casos d’empreses, bones pràctiques i les eines que tens a l’abast.

Programa:

9:30h. Benvinguda
Imma Casacuberta. Responsable del CINGI (Centre d’Innovació Gastronòmica Industrial)
Glòria VIñals. Delegada d’ACCIÓ a Girona

9:35h. Bones pràctiques de packaging circular.
. Tipus de packaging, nous materials, reutilització i ecodisseny.
. Caràcter innovador de la circularitat: nous materials, reutilització i ecodisseny
Mireia Andreu. Innovation Manager al Clúster packaging especialitzada en  nous serveis i sustanibilitat

10:05h. Projectes de logística agroalimentària per a foodservice.
. Distribució alimentària mitjançant línies regulars de transport de viatgers amb tecnologia satèl·lit de control de situació de mercaderies.
. Transport en fred i control de la seguretat alimentària.
. Logística inversa.
Aleix Iglesias. Project Officer al Clúster Foodservice

10:35h. Cas d’èxit de l’empresa LC Paper
. Optimització logística a través del packaging.
Pau Vila. Gerent LC Paper

10:50h. Cas d’èxit de l’empresa Aigües de Sant Aniol
. Logística inversa
Ferran Ribalta. Director general Aigües de Sant Aniol

11:05. Cas d’èxit de l’empresa Inka Palet 
. Solucions d’ecoplastic palets
Joan Fontbona. Gerent InKa Palet

Cafè networking 

Organitza: ACCIÓ | CINGI (Centre d’Innovació Gastronòmica Industrial) | Escola Agrària i Alimentària de l’Empordà
Col·labora: Clúster Packaging, Clúster Foodservice

Inscripcions a la Jornada

Mostra els detalls

Data:
octubre 6
Hora:
09:30 - 12:00

Recinte

Centre d’Innovació Gastronòmica Industrial (CINGI-Foodlab)