Espais per a la innovació gastronòmica industrial

Tots els espais del CINGI-Foodlab estan disponibles com a espais de trobada pel sector alimentari i per a altres grups d’interès que hi estiguin relacionats. Són espais adequats per a la realització d’activitats centrades en indústria alimentària i innovació.  

Cuina industrial amb auditori

La cuina industrial és un espai de 76,87 m², habilitada amb aparells específics i les instal·lacions necessàries per a l’activitat culinària. Comparteix espai amb un auditori elevat enfront de la cuina. Aforament de 32 persones ampliable segons les necessitats a través de seients auxiliars.

Alguns dels equipaments de què disposa la cuina industrial són:
forn convecció a vapor, congelador de dues portes, taula refrigeradora digital, abatedor instal·lat en torre, bany maria electrònic de base calenta, dos neutres de 900 mm. i 700 m., respectivament, amb sistema d’aixetes, Placa radiant de dues zones, Placa d’inducció de dues zones, termoselladora, neveres, congeladors i altres. Consulta’ns la relació completa.

L’espai està equipat amb sistema multimèdia (càmeres i micròfons) per a poder retransmetre l’activitat de la cuina a l’auditori a través de pantalles o bé online en temps real.

És una solució per tu si…

N

Vols fer proves de producte, proves de concepte, prototips o MVP de productes alimentaris.

N

Vols testejar productes alimentaris amb consumidors reals (cuinar i menjar, veure com manipulen el teu producte, etc.)

N

Vols fer demostracions dels meus productes alimentaris

N

Vols fer proves de concepte, prototips de packaging alimentaris

N

Vols fer demostracions de packaging alimentaris

N

Vols fer proves i demostracions d’innovacions en aparells de cuina.

Sala multifuncional

Un espai multifuncional de 77,07 m² connectat a la cuina industrial i auditori. Està equipada amb taules, cadires i fusta habilitada per seure que rodeja tota la sala. Disposa de televisió de plasma per realitzar projeccions.

És una solució per tu si…

N

Vols fer cates o tasts de producte

N

Vols fer testeig de producte alimentari amb consumidors reals o clients B2B

N

Vols fer dinàmiques d’innovació i activitats de creativitat

N

Vols fer un retir d’innovació

N

Vols fer formacions

N

Vols fer un acte de presentació

N

Vols un espai per a unes jornades o conferències

Vols dur a terme un projecte
amb nosaltres?

Espai de coworking i d’acceleració de projectes

Espai de 26,40 m2 al segon pis habilitat amb mobiliari d’oficines, principalment taules, cadires i armaris. A la mateixa planta hi ha un espai de 9,39 m2 destinat a espai per a videotrucades.

A la primera planta també es disposa d’un espai 26,56 m2 amb la mateixa funcionalitat.

Aquest espai està destinat a empreses emergents o startups amb un projecte centrat en indústria alimentària.  

És una solució per tu si…

N

Vols un espai on accelerar i impulsar la teva empresa o startup centrada en indústria alimentària

Porxos i jardins exteriors

La masia disposa d’un porxo cobert i un espai exterior en forma de jardins on s’hi poden realitzar activitats.

És una solució per tu si…

N

Vols un espai on fer una presentació a l’exterior

N

Vols fer una acte a l’exterior

Serveis finançats dins el Projecte PECT 'Girona, sistema alimentari sostenible'. Operació 'Dinamització de l'ecosistema de la gastronomia industrial Foodlab'. Aquest projecte està cofinançat en un 50 % pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020. Objectiu d'inversió en creixement i ocupació. I en un 25 % per la Diputació de Girona.