Ambaixadors

Els ambaixadors del Cingi-Foodlab són persones, empreses o entitats que donen suport a la seva missió i objectius. I hi col·laboren en el desenvolupament de les seves activitats a través de coneixement, serveis, participació o difusió.

Testejadors

 

Experts

Proveïdors

Testejadors

Les empreses i les marques de productes alimentaris volen saber l’opinió dels consumidors sobre els seus nous productes o sobre els productes que volen llençar al mercat o que ja estan al mercat per tal de millorar-los.

Qualsevol persona pot participar de forma voluntària en els testejos de productes alimentaris i d’altres solucions que s’avaluen i es proven al Cingi-Foodlab.

Inscriu-te i forma part dels ambaixadors del CINGI-Foodlab com a testejador. Quan hi hagi un testeig que busca un perfil com tu et proposarem participar-hi.

Experts

Experts, empreses, entitats i centres de coneixement que donen suport al Cingi-Foodlab a través del seu coneixement i expertesa professional en el camp de la indústria alimentària, o en les diferents temàtiques al voltant del desenvolupament de producte o desenvolupament de projectes i negocis.

Vols dur a terme un projecte
amb nosaltres?

Proveïdors

Proveïdors de serveis, de tecnologia i altres que ofereixen avantatges a les startups o empreses emergents que estan allotjades al Cingi-Foodlab o que participen en els seus programes d’acceleració.